Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Bestuur 29

Amelia Wessels - Voorzitter

Hoi iedereen, daar ben ik weer! Vorig collegejaar (2017/2018) was ik al voorzitter. Dit is me zo goed bevallen dat ik heb besloten om nog maar een jaartje te blijven! Ik heb mijn bestuursgenootjes ingewisseld voor 3 nieuwe meiden. Voor de mensen die mij nog niet kennen: ik ben Amelia Wessels en ik ben 23 jaar. Ik ben nu vierdejaars student Chemie aan het Saxion in Enschede. Ik zal ook nog wel even rondhangen bij Vakgericht: ik mag nog minimaal drie jaar studeren. Voordat ik bij Vakgericht ben gaan korfballen heb ik gespeeld bij Amicitia in Vriezenveen. Ik ben opgegroeid met korfbal, mijn ouders hebben elkaar namelijk leren kennen bij de korfbalvereniging. Toen ik bij Vakgericht begon met korfballen speelde ik ook nog bij mijn thuisclub. Ik woonde toen nog thuis en kon dus makkelijk op zaterdagen nog wedstrijden in Vriezenveen spelen. Sinds drie jaar woon ik in Enschede en ben ik gestopt bij mijn thuisclub (soms speel ik stiekem nog wel een wedstrijdje mee). Vorig jaar speelde ik altijd mee met de Midweek, dit jaar heb ik dit gezellig wisselende team ingeruild voor Vakgericht 1. Heel af en toe doe ik nog mee met de Midweek als dat nodig is. Verder mag ik dit jaar natuurlijk weer voorzitter zijn van deze mooie vereniging. Ik hoop me op sommige vlakken te verbeteren ten opzichte van vorig jaar! Ik hoop dat we er in ieder geval een mooi en sportief jaar van gaan maken samen :)

 

Hanna Haven - Secretaris 

Hallo mensen, ik ben Hanna en ik ben dit jaar de secretaris. Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben 23 en ik ben bezig met mijn master Electrical Engineering aan de UT. Ik ben sinds vorig jaar lid bij Vakgericht, ik heb daarvoor 11 jaar gekorfbald bij KVDFD in Oenkerk. Dit is een klein dorpje in het noorden van Friesland. Hiervoor heb ik mijn bachelor gedaan aan de NHL in Leewarden, en omdat ik nog geen zin had om te gaan werken ben ik hier een master gaan doen en ben ik ook gelijk lid geworden van Vakgericht. Ik speel mee met Vakgericht 1 en soms ook met de midweek als ze mensen nodig hebben, verder geef ik ook training, en omdat ik dus vond dat ik niet genoeg deed voor de vereniging vorig jaar heb ik besloten dit jaar bestuur te gaan doen! Ik heb veel zin in mijn bestuursjaar met mijn leuke bestuursgenootjes en ik ga ervoor proberen te zorgen dat alle communicatie dit jaar goed gaat komen!

 

Jacqueline Zijdenbos - Penningmeester

Hi allemaal, mijn naam is Jacqueline Zijdenbos, geboren en getogen in Vlaardingen. Ik zit in mijn laatste jaar van de masteropleiding ‘Applied Mathematics’ aan de UTwente en ben 23 jaar oud. Dit jaar zal ik naast mijn afstuderen de mooie taak van Penningmeester vervullen in Bestuur 29! Voordat ik naar het Oosten van het land ben afgereisd, heb ik mijn bacheloropleiding in Delft gedaan. In Delft ben ik actief geweest bij verschillende commissies van de studievereniging, in Enschede heb ik deze lijn doorgezet bij Vakgericht. Met de Vletko hebben we een Flatkorfbaltoernooi georganiseerd en een VET foute editie van het Vakgericht Enschede Toernooi neergezet. Van af en toe een bardienst draaien, werd ik barteamcoördinator en zo zal ik dit jaar in nog wel meer commissies actief zijn. Van de F’jes tot mijn verhuizing naar Twente 2 jaar geleden heb ik altijd met veel plezier bij C.K.C. Oranje Nassau (nu S.C. Twist) in Vlaardingen gespeeld. Op dit moment speel ik mee in het midweekteam. Ik heb er zin in om mij dit jaar in te zetten voor S.K.V. Vakgericht met mijn lieve bestuursgenootjes!

 

Nan Lubbers - Commissaris Intern 

Hallo iedereen, mijn naam is Nan Lubbers. Ik ben 19 jaar en ik ben tweedejaars bachelor studente Technische Geneeskunde. Ik ben sinds vorig jaar lid bij Vakgericht en ik heb daarvoor twee jaar bij mijn thuisclub gespeeld in Zetten. Naast mijn studie doe ik de Math track van het honours programma en heb ik een klein baantje bij de UT als notulist bij de opleidingscommissie van TG. Ik draai wel eens een bardienst voor Vakgericht en ik heb vorig jaar met de midweek meegespeeld. Helaas past dat even niet in mijn rooster door mijn andere bezigheden maar daar hoop ik volgend jaar wel weer tijd voor te hebben. Ik wilde daarom wel wat anders actiefs gaan doen bij deze leuke sport vereniging, vandaar dat ik het komende jaar de taak van de Commissaris Intern op me zal gaan nemen. Dit houdt voornamelijk in, dat ik me bezig ga houden met het “aansturen/begeleiden” van de verschillende commissies. Ik heb erg veel zin in mijn bestuursjaar en ik hoop er voor ons allen iets moois van te kunnen maken.

Agenda