Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Voorzitter - Maarten Maris

Bestuur27 MaartenHoi, ik ben Maarten en ben 21 jaar. Ik ben nu derdejaars werktuigbouwkunde student aan de Universiteit Twente. Dit is mijn tweede jaar bij Vakgericht. Ik ben trainingslid en ik speel wedstrijden bij mijn thuisvereniging. Verder speel ik ook bijna altijd mee met de midweek en ik ben zeker van plan dit vol te houden. Naast dit allen ben ik vanaf het begin vrij actief bij Vakgericht, vandaar ook dat ik in het bestuur ben gegaan. Het vormen van ons bestuur verliep in eerste instantie moeizaam, maar uiteindelijk zijn we gelukkig toch tot een besluit gekomen. Ik denk dat ik een goede keuze heb gemaakt om als wedstrijdsecretaris in het bestuur te gaan, mede doordat ik bijna altijd aanwezig ben bij de midweekwedstrijden. Waar ik eerder niet of nauwelijks aanwezig was bij de zondag competitie, hoop ik daar nu vaker bij aanwezig te kunnen zijn. Ik verwacht dat we er met zijn allen een mooi jaar van kunnen maken en ik zal als wedstrijdsecretaris natuurlijk mijn best doen om de competitie gerelateerde zaken voor Vakgericht vlekkeloos te laten verlopen.

Secretaris - Annette van den Engel

Bestuur27 AnnetteHallo, mijn naam is Annette van den Engel. Ik ben 20 jaar en ben derdejaars Advanced Technology student. Voordat ik naar Enschede ben verhuisd heb ik altijd bij Avanti Pijnacker gekorfbald. Halverwege mijn eerste jaar op de UT ben ik lid geworden bij S.K.V. Vakgericht. Vorig jaar ben ik bij Vakgericht 2 gaan korfballen wat er voor heeft gezorgd dat ik ook steeds actiever binnen de vereniging ben geworden. Dit jaar zal ik de functie van secretaris op me nemen. Hierbij zal ik dus onder andere als eerste al jullie mooie mailtjes lezen en graag beantwoorden. Verder zal ik ook het eerste aanspreekpunt zijn voor iedereen buiten de vereniging. Naast het bestuur bij Vakgericht, ben ik ook nog actief lid bij mijn studievereniging Astatine, werk bij de tafelzetploeg van de UT en doe graag leuke dingen met mijn huisgenoten of vrienden.

Penningmeester - Douwe van der Steen

Bestuur27 DouweVoor degenen die mij nog niet kennen, ik ben Douwe van der Steen. Ik ben nu derdejaars student Technische Geneeskunde en ben 20 jaar oud. Vorig jaar was ik actief bij Vakgericht door bardiensten te draaien en ik heb in de Vletco gezeten waar ik met plezier de Flako en het SuperVET heb georganiseerd.
Ik zit al vanaf mijn 5 e op korfbal. In de weekenden korfbal ik nog bij mijn thuisclub de Flamingo’s in Buitenpost, waar ik ook begonnen ben met korfbal. Buitenpost is een pittoresk dorpje in Friesland tussen Leeuwarden en Groningen. Ondanks dat ik nu een Twentenaar ben voel ik me vanbinnen nog een echte Fries. Thuis ben ik de jongste van vier zonen. Dit vind ik altijd heel erg gezellig, maar mijn moeder denkt er soms wat anders over.
Momenteel ben ik komend halfjaar ook bestuur bij Piranha, dus ik ga het best wel druk krijgen. Desondanks deze drukte wil ik zeggen dat ik erg veel zin heb in het komende jaar om mij in te zetten voor deze mooie vereniging.

Hallo, mijn naam is Annette van den Engel. Ik ben 20 jaar en ben derdejaars Advanced Technology student. Voordat ik naar Enschede ben verhuisd heb ik altijd bij Avanti Pijnacker gekorfbald. Halverwege mijn eerste jaar op de UT ben ik lid geworden bij S.K.V. Vakgericht. Vorig jaar ben ik bij Vakgericht 2 gaan korfballen wat er voor heeft gezorgd dat ik ook steeds actiever binnen de vereniging ben geworden.

 

Dit jaar zal ik de functie van secretaris op me nemen. Hierbij zal ik dus onder andere als eerste al jullie mooie mailtjes lezen en graag beantwoorden. Verder zal ik ook het eerste aanspreekpunt zijn voor iedereen buiten de vereniging.

 

Naast het bestuur bij Vakgericht, ben ik ook nog actief lid bij mijn studievereniging Astatine, werk bij de tafelzetploeg van de UT en doe graag leuke dingen met mijn huisgenoten of vrienden.

Agenda

    Volgende toernooi: