Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

 

 4f6283a52e8e0a99f8a6475d70c9073dDSC 0473

Julia Hennink - Voorzitter  

DaandeWitHoi allemaal, ik ben Julia Hennink en ik ben dit jaar de voorzitter van onze mooie vereniging. Ik ben 22 jaar en studeer technische natuurkunde. Ik ben momenteel aan het afstuderen en zal volgend jaar waarschijnlijk een master nanotechnologie gaan doen dus ik zal hier nog wel een tijdje rondlopen. Ik kom oorspronkelijk uit Arnhem maar ik heb het grootste deel van mijn leven in De steeg gewoond. Dit is ongeveer net zo groot als het klinkt maar desalniettemin is het een gaaf dorp. Ik heb sinds mijn vijfde gekorfbald bij het prachtige CKC Rheko. Hier heb ik ook bij onze secretaris Reina in het team gezeten. Na een lange tijd studeren ben ik toch maar weer gaan korfballen en inmiddels heb ik mijzelf zelfs gefeut voor VG1. Ik heb erg veel zin in het komende jaar en ik hoop jullie allemaal regelmatig te zien op trainingen, activiteiten en natuurlijk het belangrijkste, in de sportkantine.

Hey everyone, my name is Julia Hennink and this year I’m the chair of our beautiful association. I’m 22 years old and I study applied physics. I’m currently graduating and next year I will probably start a master’s degree in Nanotechnology so I’ll be around for a while. Originally I’m from Arnhem but I spent most of my time living in De steeg (translates to the alley). This is about as big as it sounds but it’s a cool town nevertheless. I played korfball at a great club called CKC Rheko since I was five years old. I was even in the same team as our secretary Reina for some time. After a long time of studying I decided to start playing korfbal again and now I’m even playing for VG1. I’m very excited for the upcoming year and I hope to see you all at trainings, activities and most importantly, the sports canteen.

 

 

Reina Lammers - Secretaris 

AmberPinkster

Hallo allemaal! Mijn naam is Reina Lammers en ik zal dit jaar de secretaris zijn van Vakgericht. Jullie zullen mijn naam vaak in je mailbox zien, dus kort wat over mij. Ik ben 20 jaar oud en ben derdejaars student Technische Geneeskunde. Van origine kom ik uit Rheden (nee, niet de plek met die dierentuin) bij Arnhem. Hier heb ik zo’n tien jaar gekorfbald bij de meest vertegenwoordigde club bij Vakgericht: CKC Rheko (samen met onze voorzitter). Inmiddels is dit ook al mijn derde jaar bij Vakgericht en ik vermaak me elke week weer. Ik ga graag nog even naar de Sportkantine na een training en doe regelmatig mee met de midweekwedstrijden. Vorig jaar heb ik de Actie en Introcie gedraaid en dit jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb dan ook heel erg zin om met dit gezellige mensen een jaartje bestuur te zijn van onze mooie club!

Hello all! My name is Reina Lammers and I will be the secretary of Vakgericht this year. You will often see my name in your mailbox, so briefly some information about me. I am 20 years old and am a third-year Technical Medicine student. Originally, I come from Rheden (no, not the place with that zoo) near Arnhem. Here I played korfball for about ten years at the most represented club at Vakgericht: CKC Rheko (together with our chairwoman). Meanwhile, this is also my third year at Vakgericht and I’m having a good time every week. I enjoy going to the Sports Canteen after a training session and regularly join the midweek matches. Last year I was part of the Actie and Introcie and this year it is time for a new challenge. I am therefore very much looking forward to being a board member of our beautiful club for a year with these amazing people!

 

 

 

Fenna van Heuven - Penningmeester

DanielvanKernebeek

Hee hallootjes!

Mijn naam is Fenna van Heuven en dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de schatkist van Vakgericht. Ik ben achttien jaartjes jong en zit in mijn tweede jaar van Technische Geneeskunde (hoe kan het ook anders ;)). Voordat ik lid was van Vakgericht, heb ik zo’n 10 jaar dameskorfbal gespeeld bij NDZW in Vlijmen. Die heren hier waren dus wel even wennen. Afgelopen jaar ben ik hier in Enschede komen korfballen, waar ik het meteen al onwijs naar mijn zin had: de sfeer op de trainingen is heel prettig en iedereen is onwijs gezellig! Ondanks de gezelligheid ben ik vorig jaar niet actief geweest bij commissies. Maar toen daar de bestuursinteresseborrel was, pakte ik mijn kans en kwam ik (redelijk onaangekondigd) ook wat kletsen en drinken. Et voilà, hier ben ik dan, penningmeester van het 33e.

Samen met vier andere toppers kan het niet anders dan dat dit een fantastisch bestuursjaar wordt! Ik kijk uit naar alle leuke momenten met het bestuur en de leden & natuurlijk naar de declaratieformulieren! :)

 

 

Marjolijn van Schagen - Commissaris Intern 

HenrySlegers

Hoii iedereen,

ik ben Marjolijn van Schagen de nieuwe Intern Commissaris van deze prachtige vereniging. Als oude lul van het bestuur ben ik 23 jaar en bezig met het tweede (ish) jaar van de Master Industrial Design Engineering. Als IOer laat ik mij zelf ook regelmatig, met plezier, feuten voor de ontwerp taakjes van Vakgericht. Ik kom oorspronkelijk uit het hoge noorden in een klein gat genaamd Ter Idzard waar de keuze voetbal of korfbal was. Deze keuze was natuurlijk snel gemaakt. En hoewel ik al een aantal jaar niet korfbalde ben ik vorig jaar lid geworden van vakgericht waar ik er enthousiast werd van de gezelligheid van de vereniging. En was het niet meer dan logisch om een bestuursjaartje bij Vakgericht te doen. Ik kijk erg uit om komend jaar met de andere meiden bestuur te doen! Tot op de training en natuurlijk de borrels! :)

 

 

Marrith Sinnema - Wedstrijdsecretaris

JasperBovenkerk

Hey hoi,

Hier Marrith Sinnema, de nieuwe wedstrijdsecretaris van Vakgericht. Ik schrijf dit berichtje tijdens college, want als ik iets niet interessant vind, heb ik de spanningsboog van een goudvis… :) Tegen de tijd dat dit op de website staat ben ik 19 jaar en ik studeer, hoe kan het ook anders, Technische Geneeskunde. Ik korfbal al sinds ik 8 ben bij KV Hoogkerk en vanaf de B-junioren ook bij Nic. in Groningen. Ik vind verdedigen het leukst van allemaal: lekker al die balletjes wegtikken & ‘t allerliefst ook nog zo’n heerlijk blockje! Sinds december vorig jaar (2021) ben ik lid bij Vakgericht. Meeste mensen worden eerst actief bij verenigingen in commissies, maar ik ging, deels door wat druk van Reina en Julia, gelijk voor t bestuur heuj! De 4 dames met wie ik in het bestuur zit, maakten eigenlijk ook dat ik geen keuze meer hoefde te maken. Ik kijk erg uit naar komend jaar en verwacht ook niet anders dan dat het mega gezellig gaat worden. Tot op de training!

(PS mocht je me zoeken op de training… volg het geluid)

 

 

Board 33

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips