Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

bestuur28 

 

 

Amelia Wessels - Voorzitter

DSC 0987

 

 Hoi iedereen, ik ben Amelia Wessels en ik ben 22 jaar. Ik ben nu derdejaars student Chemie aan het Saxion in Enschede. Voordat ik bij Vakgericht ben gaan     korfballen heb ik gespeeld bij Amicitia in Vriezenveen. Ik ben opgegroeid met korfbal, mijn ouders hebben elkaar namelijk leren kennen bij de korfbalvereniging. Toen   ik bij Vakgericht begon met korfballen, speelde ik ook nog bij mijn thuisclub. Ik woonde toen nog thuis en kon dus makkelijk op zaterdagen daar nog wedstrijden   spelen. Sinds twee jaar woon ik in Enschede en ben ik gestopt bij mijn thuisclub (soms speel ik stiekem nog wel een wedstrijdje mee). Ik speel elke week mee met   de Midweek en val soms in bij Vakgericht 1. Ik heb afgelopen jaar al in de Vletko gezeten en heb meerdere bardiensten gedraaid. Mede hierdoor heb ik ervoor   gekozen om aankomend jaar bestuur te gaan doen! Ik mag dit jaar voorzitter zijn van deze mooie vereniging. Ik zal ervoor zorgen dat iedereen zijn taken op tijd en   goed uitvoert. Ik hoop dat we er samen een mooi en sportief jaar van gaan maken!

 

 

 

 

 

Luuk Blaauw - Secretaris

DSC 0977

 

 Hoi allemaal, zoals jullie vast hadden kunnen opmaken aan de header ben ik Luuk en mag ik dit jaar secretaris zijn van deze mooie vereniging. Ik ben eerstejaars masterstudent applied physics aan de UT en dit is mijn vierde jaar bij Vakgericht. Hiervoor heb ik bij DKOD uit Heelsum gespeeld, maar eenmaal op de UT had ik me al snel aangemeld bij Vakgericht. In mijn eerste jaar ben ik gelijk in het toenmalige Vakgericht 2 gaan spelen en vorig jaar ben ik samen met de rest van het team doorgestroomd naar Vakgericht 1.

Twee jaar geleden heb ik ook al in het bestuur gezeten, toen als penningmeester. Na een jaartje iets rustiger aan gedaan te hebben, begon het toch weer iets te kriebelen. Daarom dat ik toch maar weer in het bestuur ben gedoken. Om toch weer nieuwe uitdaging te hebben, ben ik dit keer secretaris geworden. Natuurlijk heb ik heel veel zin om er een leuk en sportief jaar van te maken.

 

 

 

 

Inge Rikkers - Penningmeester

DSC 0979

 

 Hoi allemaal, mijn naam is Inge Rikkers. Momenteel ben ik 18 jaar en zit ik in het tweede jaar van Technische Geneeskunde. In dit bestuur zal ik de taak van penningmeester op me nemen. 

 Sinds vorig jaar februari ben ik trainingslid geworden bij Vakgericht en daarna al heel snel in mijn eerste commissie terecht gekomen, de Vletco. Hierin was ik al penningmeester en dit wilde ik ook graag doen in dit bestuur.
Voordat ik bij Vakgericht kwam spelen, speelde ik bij mijn thuisvereniging in Ermelo, Dindoa. Hier speelde ik al sinds ik 5 jaar oud was. Op het hoogtepunt van mijn korfbal carrière heb ik in de D1 op het Nederlands Kampioenschap gestaan. Hier ben ik nog altijd trots op, ook al haal ik dat niveau nu niet meer.
Ik heb veel zin om dit jaar bestuur te gaan doen en hoop er veel van te leren.

 

 

 

 

 

Dennis Tjeerdsma - Wedstrijdsecretaris

DSC 0993

 

Hoi allemaal, de meesten zullen me ondertussen wel kennen, maar voor diegene die mij net kennen. Ik ben Dennis Tjeerdsma, 21 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de master Chemical Process Engineering. Voordat ik bij Vakgericht kwam heb ik 10 jaar bij LDODK gespeeld en mijn bachelor gedaan aan de Hanze Hogeschool Groningen. In mijn tijd bij LDODK heb ik in de C's en B's hoofdklasse gespeeld. Ik mocht zelfs nog twee jaartjes in het korfbalteam van friesland spelen. Ook heb ik nog megen mogen doen voor de selectie van team noord. Nu speel ik meer voor de gezelligheid. Toen ik vorig jaar bij Vakgericht begon ben ik eigenlijk recht het competitieteam, barteam en actie ingerold. Dus ik dacht, dit jaar doe ik er nog een schepje bovenop en ga bestuur doen. Komend jaar ga ik proberen alles omtrent de wedstrijdzaken van Vakgericht zo goed mogelijk te laten verlopen. Verder hoop ik er vooral een gezellig jaar van te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle Kwabek - Commissaris Intern

DSC 0997

 

 

Hallo allemaal,  Ik ben Michelle en ben 20 jaar oud. Het is alweer een jaar geleden dat ik lid geworden ben van deze gezellige vereniging genaamd SKV Vakgericht. Vorig jaar heb ik de activiteiten commissie gedaan en heb ik gespeeld in het oude vakgericht 2, het huidige vakgericht 1. Dit is wel even wennen (nog steeds) voor mij, omdat ik niet, zoals de meeste, altijd vanaf vroeger gekorfbald heb.
Voor komend jaar ga ik de functie ‘Commissaris Intern’ uitvoeren. Dit betekent dat ik de commissies mag ‘begeleiden’. Hier heb ik super veel zin in! Behalve het korfballen, doe ik sinds mn eerste jaar aan stijldansen en studeer ik Advanced Technology op de UT.

 

Agenda