Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

bestuur 30

Thomas Puister - Voorzitter 

Hoi, daar ben ik weer. Voor de ecthomas puisterhte trouwe vakblad lezers is dit nu mijn derde voorstelstukje van het afgelopen half jaar maar het is wel direct de laatste. Voor iedereen die het heeft gemist, ik ben Thomas, 18 jaar en momenteel ben ik een tweedejaars student civiele techniek op het Saxion. Voordat ik ,iets meer dan een half jaar geleden, bij vakgericht begon. Heb ik gespeeld bij Devinco in Deventer. Nu ben ik net begonnen met spelen bij Vakgericht 1, hier wil ik voor de rest niet zo veel over kwijt. Ik heb eind vorig jaar de Vletko gedaan iets wat ondertussen bijna een traditie is geworden voor de voorzitter van Vakgericht. Ik heb veel zin in mijn bestuursjaar en ik hoop er iets moois van te kunnen maken met mijn bestuursgenootjes!  

 

Pascalle van den Heuvel - Secretaris 

Pascalle van den HeuvelHeehallo allemaal! Ik ben Pascalle van den Heuvel en ben dit jaar de secretaris van Vakgericht. Om jullie een beetje een idee te geven wie nu al die mailtjes stuurt zal ik me eerst even voorstellen. Ik ben 19 jaar oud en ik ben tweedejaars bachelor studente Technische Geneeskunde. Ik kom uit Papendrecht, een plaatsje dat bij jullie natuurlijk allemaal bekend is van de korfbalclub PKC. Ik heb hier dan ook een hoop jaren gekorfbald voor ik bij Vakgericht terecht kwam. Bij Vakgericht speel ik mee met de midweek, draai ik bardiensten en vind ik het gezellig om mee te gaan naar borrels en activiteiten. Daarnaast zal ik ervoor zorgen dat de prachtige blauwe Vakgericht camera niet ontbreekt bij activiteiten, om de mooie momenten vast te leggen.

Ik heb erg veel zin in mijn jaar als secretaris en hoop dat het samen met mijn leuke bestuursgenootjes een mooi, leerzaam en vooral gezellig bestuursjaar gaat worden!

 

 

Elvira Wessels - Penningmeester

Elvira wessels

Hoi iedereen! Ik ben Elvira Wessels, geboren en getogen in Vriezenveen. 21 jaar jong, en net begonnen aan de master Biomedical Engineering aan de UTwente. Voordat ik bij Vakgericht kwam korfballen, speelde ik altijd met veel plezier bij Amicitia in Vriezenveen. Na een paar commissies te hebben gedaan, (en onder druk van mijn grote zus), ben ik het bestuur ingerold. Dit jaar mag ik de mooie taak van Penningmeester vervullen in het 30e bestuur van Vakgericht! Dit betekent dat ik dan ook eindelijk een kamer in Enschede heb weten te bemachtigen. Ik heb heel veel zin in mijn bestuursjaar, we gaan er iets moois van maken!

 

 

Mart Knook - Commissaris Intern 

Hallo lieve vriendjes en vriendinnetjes.mart Knook Ik ben mart Knook, ik ben inmiddels zo’n drieëntwintig jaar oud. De actieve leden hebben mij misschien wel is rond zien lopen. Voor de mensen die mij niet kennen, kennen jullie me misschien als het broertje van Knook. Als knook binnen vakgericht kan ik natuurlijk maar een passende functie binnen het bestuur doen. Deze functie is natuurlijk de commissaris intern (alias de beste functie die bestaat). Naast dat zal ik ook de functie van Baco op mij nemen. Dan nog wat over me zelf voor de mensen die mij niet kennen. Ik kom oorspronkelijk uit Vianen. Vanuit daar heb ik werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hierna heb ik mijn premaster aan de universiteit Twente behaald. Inmiddels ben ik begonnen aan  master mechanical engineering. Ik ben mijn korfbal carrière begonnen bij Viko ook in Vianen net als de rest van de familie en ben sinds vorig jaar overgestapt naar Vakgericht Ik maak me eigen bier, wijn, luister taffes veel muziek en speel nog een beetje basgitaar. Ik heb erg veel zin om de taak als commissaris intern te vervullen en heb ook erg veel zin om met deze mensen dit bestuursjaar te vervullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

paal foto

 

 

Agenda