Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op deze pagina vindt u informatie over de bedrijven en organisaties waarmee S.K.V. Vakgericht samenwerkt. Een dergelijke samenwerking betreft vaak een financiële of materiele vorm van sponsoring, daarnaast werken wij ook op andere manieren samen met onze partners. Heeft u interesse in een samenwerking met onze vereniging, neem dan contact op met onze Public Relations commissie door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoofdsponsor:

momenteel zijn wij opzoek naar een hoofdsponsor. Zou u deze plek op willen vullen neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige sponsoren & partners:

Red Drop Design

Red Drop Design is een jong en ambitieus bedrijf uit Enschede dat zich specialiseert in het bedrukken van kleding. Of het nu gaat om commissiekleding voor een studentenvereniging, promotiekleding, of een uniek kledingstuk als cadeau, Red Drop Design levert het tegen een voordelige prijs. Kijk voor een overzicht van de prijzen en mogelijkheden op www.reddropdesign.nl.

 

Meo Lease

Wil je een wasmachine, droger of ander huishoudelijk apparaat huren? Dan ben je bij Meo Lease aan het goede adres!

 

simonlydiscount
Loopt je abonnement af, maar heb je nog geen behoefte aan een nieuwe telefoon, bekijk de voordelen van een sim only abonnement.

 

download
Ben je op zoek naar een huurwoning maar weet je niet waar je moet beginnen. Bekijk het aanbod op Huurzone.

Opzeggen24
Heb je een abonnement op de Volkskrant maar heb je er geen behoefte meer aan? Hier kun je makkelijk je lidmaatschap opzeggen.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips