Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op deze pagina vindt u informatie over de bedrijven en organisaties waarmee S.K.V. Vakgericht samenwerkt. Een dergelijke samenwerking betreft vaak een financiële of materiele vorm van sponsoring, daarnaast werken wij ook op andere manieren samen met onze partners. Heeft u interesse in een samenwerking met onze vereniging, neem dan contact op met onze Public Relations commissie door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoofdsponsor:

momenteel zijn wij opzoek naar een hoofdsponsor. Zou u deze plek op willen vullen neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige sponsoren & partners:

G. ten Oever vee- en vleeshandel
G. ten Oever vee- en vleeshandel is een ambachtelijke slagerij in Boekelo. Alle soorten vlees zijn er te krijgen; van bakbloedworst tot ontbijtspek en van runderrookvlees tot droge worst. Ook beschikt Ten Oever over een cateringservice voor alle soorten buffetten.

Red Drop Design
Red Drop Design is een jong en ambitieus bedrijf uit Enschede dat zich specialiseert in het bedrukken van kleding. Of het nu gaat om commissiekleding voor een studentenvereniging, promotiekleding of een uniek kledingstuk als cadeau, Red Drop Design levert het tegen een voordelige prijs. Kijk voor een overzicht van de prijzen en mogelijkheden op www.reddropdesign.nl.

Meo Lease B.V.
Wil je een wasmachine, droger of ander huishoudelijk apparaat huren? Dan ben je bij Meo Lease aan het goede adres!

Proeflokaal België
Proeflokaal België is een oergezellig café aan de Grote markt in Enschede, waar het heerlijk vertoeven is op het terras in de zomer en binnen aan de bar met een drankje en een hapje. Ze hebben vele soorten Belgisch bier en een ruime keuze aan hapjes. Verder zijn er vaak diverse culturele activiteiten. Sinds november 2013 is Proeflokaal België de vaste locatie voor onze maandelijkse borrels.

SimOnlyDiscount
Loopt je abonnement af, maar heb je nog geen behoefte aan een nieuwe telefoon. Bekijk de voordelen van een sim only abonnement.

Huurzone
Ben je op zoek naar een huurwoning maar weet je niet waar je moet beginnen. Bekijk het aanbod op Huurzone.

Opzeggen24
Heb je een abonnement op de Volkskrant maar heb je er geen behoefte meer aan? Hier kun je makkelijk je lidmaatschap opzeggen.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips