Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

De Activiteitencommissie zorgt ervoor dat er naast korfbal een aantal gezellige activiteiten georganiseerd worden. Dit kunnen kleine activiteiten zijn, zoals bowlen of een borrel, maar ook grotere activiteiten, zoals het Verenigingsweekend of de Batavierenrace, worden door de Activiteitencommissie georganiseerd. Naast een aantal vaste activiteiten is deze commissie in principe vrij om zelf te bepalen welke activiteiten er allemaal worden georganiseerd. Ook probeert de Activiteitencommissie zoveel mogelijk leden enthousiast te maken om deze activiteiten te bezoeken!

Mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

De FlatKorfbalcommissie organiseert het FlatKorfbaltoernooi, ook wel FlaKo genaamd. Hier kunnen huisgenoten, flatgenoten, vrienden en andere geïnteresseerden in toernooiverband kennis maken met korfbal. Door middel van dit toernooi verwerft Vakgericht ook nog eens naamsbekendheid. Voorafgaand is er de mogelijkheid met de andere deelnemers een hapje te eten en het toernooi is altijd heel gezellig.

Het FlaKo vind begin juni plaats. Voor meer informatie zie flako.vakgericht.nl.

Mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Ongeveer 1 keer per maand staan we met Vakgericht achter de bar in sportkantine van het sportcentrum op de UT om geld te verdienen voor de vereniging. De barteamcoördinator zorgt dat er altijd voldoende Vakgerichters achter de bar staan en dat zij leren hoe er in de sportkantine gewerkt wordt. Lijkt het je leuk om ook bardienst te draaien, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

De Introcie, of Introductiecommissie, zorgt voor de promotie van Vakgericht tijdens de introductieperiode van de UT en het Saxion. Hier valt onder andere de bemanning en aankleding van het standje tijdens de informatiemarkten onder. De introtrainingen na de introductieperiode worden ook door de Introcie verzorgt. 

Mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Agenda