Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

De Activiteitencommissie zorgt ervoor dat er naast korfbal een aantal gezellige activiteiten georganiseerd worden. Elke maand wordt er een activiteit en een borrel georganiseerd. De activiteiten verschillen: soms zijn het kleine activiteiten zoals een spelletjesavond en lasergamen. Het kunnen ook grote activiteiten zijn zoals de Batavierenrace en het Verenigingsweekend. Naast een aantal vaste activiteiten is de commissie in principe vrij om zelf te bepalen welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden. De activiteitencommissie (Actie) probeert zoveel mogelijk leden enthousiast te maken om deze activiteiten te bezoeken! Lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Alle leuke dingen die binnen Vakgericht georganiseerd worden zijn helaas niet gratis. Voor een deel worden deze bekostigd met sponsorinkomsten. De PRCie, of Public Relations Commissie, legt hiervoor contact met bedrijven en zorgt dat er een mooi contract voor beide partijen komt. Neem hier *linkje naar de sponsorenpagina* een kijkje voor de partijen die zich reeds aan Vakgericht hebben gekoppeld. Wil je je inzetten voor nieuwe contracten of wilt u zelf sponsor worden van Vakgericht? Neem dan contact op met de PR-cie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Taco is onze eigen taartenbakcommissie! Voor bijzondere gelegenheden baken zij taarten in alle vormen en maten. Vind je taarten bakken het geweldigste wat er is? of ben je zo iemand die graag taarten voor proeft? of de garde graag aflikt? meldt je dan direct aan voor deze commissie via de Commissaris Intern (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Ieder jaar worden er door het hele land korfbaltoernooien georganiseerd door SKV's (studenten korfbalverenigingen). Om deze feestjes en toernooien niet te hoeven missen heeft Vakgericht de ToCo, ofwel toernooicommissie. Deze enthousiasmeert leden om de studententoernooien te bezoeken en regelt vervolgens de inschrijving en een outfit voor het themafeest. Kijk hier *linkje naar de toekomstige toernooien* welke toernooien eraan komen en schrijf je in! Lijkt het je leuk om leden enthousiast te maken voor toernooien, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Vletko organiseert twee toernooien in de tweede helft van het collegejaar. De eerste is de Flako: het Flatkorfbaltoernooi. Hier kunnen huisgenoten, flatgenoten, vrienden en andere geïnteresseerden in toernooiverband kennis maken met korfbal. Door middel van dit toernooi verwerft Vakgericht ook nog eens naamsbekendheid. Voorafgaand is er de mogelijkheid met de andere deelnemers een hapje te eten en het toernooi is altijd heel gezellig. De FlaKo vindt altijd begin juni plaats. Het tweede toernooi dat de Vletko organiseert is het Vakgericht Enschede Toernooi (VET). Dit toernooi vindt plaats in een van de eerste weekenden van juli. Op zaterdag zal er worden afgetrapt met een barbecue, gevolgd door een spetterend themafeest in de Vestingbar. Vervolgens zal er op zondag een beachkorfbaltoernooi worden gespeeld. Lijkt het je leuk om deze twee toernooien te organiseren, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Webcommissie houdt deze website up to date. De website is nieuw leven in geblazen in de zomer van 2014 na problemen met de oude site. Gedurende de 2-maandelijkse werkavonden wordt de informatie bijgewerkt en waar nodig uitgebreid. Heb je ideeën, vragen of opmerkingen?

Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips