Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Foto 31e bestuur

 

Lotte van der Terp - Voorzitter  

LotteLieve Vakgerichters,Ik ben Lotte van der Terp en ik ben dit jaar voorzitter van het geweldige Vakgericht! Ik ben 18 jaar en ben begonnen aan mijn 2e jaar van scheikundige technologie. Ook is dit mijn tweede jaar bij Vakgericht. Oorspronkelijk heb ik leren korfballen bij K.V. Noveas te Steenwijk waar ik nog steeds met alle plezier korfbal in het 1e. Om toch een beetje in vorm te blijven, koos ik ervoor om te gaan trainen bij Vakgericht. Omdat Vakgericht toch echt wel een leuke club is, ben ik blijven hangen en ging ik in een commissie, namelijk de vletko. Helaas heb ik door Corona deze commissie niet echt meegemaakt. Toch wilde ik graag bestuur doen en dat is gelukt!   

 

 

Marieke Weijers - Secretaris 

mariekeHoihoi! Mijn naam is Marieke Weijers en ik ben dit jaar de secretaris van het 31e bestuur van Vakgericht. Het is voor jullie vast handig om te weten wie er eigenlijk achter de mailtjes zit, dus ik zal me even kort voorstellen. Ik ben dus Marieke, 19 jaar oud en ben geboren en getogen in het verre Limburg, namelijk in Beesel. Ik heb hier vanaf mijn 8e tot mijn 18e gekorfbald bij dameskorfbalclub Roka. Toen ik vorig jaar op kamers ging in Enschede ben ik lid geworden van Vakgericht, waar ik het prima naar mijn zin heb! Ik hoop dit jaar veel midweekwedstrijden mee te kunnen spelen en in de zaal ook regelmatig in het weekendteam te spelen.  Ik zit momenteel net als Sara in het tweede jaar van de studie Technische Geneeskunde, op de UT. Vanwege het corona-virus zal ons bestuursjaar er waarschijnlijk een beetje anders uitzien als normaal, maar ik heb er heel veel zin in. Samen met de rest van het bestuur gaan we er een leuk en leerzaam jaar van maken! Tot snel en tot mails! :)

 

 

 

Sara van Halderen - Penningmeester

sara

Hee allemaal! Ik ben Sara, 19 jaar oud en jullie mogen mij dit jaar penningmeester noemen! Ik kom uit Hellevoetsluis, waar ik in het weekend nog wedstrijden speel bij mijn oude clubje ‘t Capproen. Sinds vorig jaar studeer ik Technische Geneeskunde hier aan de UT en train ik doordeweeks bij Vakgericht. Daarnaast probeer ik hier in Enschede zoveel mogelijk van de midweekwedstrijden mee te pakken en ik kijk er naar uit om in het zaalseizoen ook in het weekendteam te gaan spelen! Naast korfballen hou ik van wielrennen, zeilen, bergklimmen, koken en piano spelen. Ik hoop voor ons bestuursjaar natuurlijk op veel gezelligheid, maar ik hoop er vooral ook veel van te kunnen leren :)

 

 

Lútsen Bonekamp - Commissaris Intern 

lutzen

Hallo! Mijn naam is Lútsen Bonekamp, sinds vorig jaar ben ik lid van Vakgericht en komend jaar word ik commissaris intern van de vereniging. Hierbij zal ik me kort voorstellen. Ik ben ik 23 jaar en kom oorspronkelijk uit Wiuwert maar woon nu sinds een jaar in Enschede. Daar ben ik bezig met de master Civil Engineering and Management aan de UT. Ook al kom ik uit een echte korfbalregio (Friesland) in mijn jeugd heb ik nooit gekorfbald en ben pas bij Vakgericht begonnen met korfballen. Het korfballen en de gezelligheid binnen de vereniging bevielen mij zo goed dat ik graag een jaar bestuur wilde gaan doen. Samen met mijn medebestuurders en de leden van Vakgericht hoop ik er dan ook een mooi jaar van te gaan maken.

 

 

Joost Dekker - Wedstrijdsecretaris

joost

Hallo allemaal! Ik ben Joost Dekker, ik zit nu in mijn derde jaar van Technische Natuurkunde aan de UT. Voordat ik naar vakgericht kwam heb ik bij Noviomagnum gespeeld in Nijmegen. Ik heb twee jaar in de actie gezeten en ga nu een jaar bestuur doen. Als wedstrijd secretaris hoop ik dat we vanaf dit jaar een succesvol weekend team kunnen opzetten, zelf ga ik hier ook zeker in spelen. Ik heb erg veel zin in dit jaar en heb er al het vertrouwen in dat ik er samen met de rest van het bestuur en de verenging een mooi jaar van ga maken!

 

 

 groeps foto 2

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips