Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

 

Leuk, dat je geïnteresseerd bent in korfballen bij Vakgericht. Lees verder om er precies achter te komen wat Vakgericht jou te bieden heeft!

 

Vakgericht

S.K.V. Vakgericht is op 7 februari 1990 opgericht door een groep enthousiaste korfballers op de Universiteit Twente. De vereniging heeft momenteel ongeveer 55 leden, allen studerend aan Universiteit Twente of Saxion Hogeschool. Bij Vakgericht is niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid erg belangrijk. Zo wordt er vaak na de training nog wat gedronken en gezellig nagepraat.

Sportiviteit

Bij Vakgericht kan je competitielid of trainingslid worden. Als competitielid train je twee keer per week en speel je in het weekend wedstrijden voor Vakgericht in de breedtekorfbalcompetitie. Wil je wel graag wedstrijden spelen, maar kan je niet in het weekend, dan kun je meedoen met het midweekteam. Hiervoor kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als trainingslid kun je ook twee keer per week trainen, maar speel je geen wedstrijden voor Vakgericht in het weekend. Trainingsleden kunnen wel een wedstrijdje meeballen bij de midweek. Je kunt dan ook perfect bij je huidige vereniging blijven spelen in het weekend. Trainingen worden verzorgt door een groep enthousiaste (oud-)leden. Voor de huidige standen van onze teams, kun je hier een kijkje nemen.

Gezelligheid

Ook gezelligheid is bij Vakgericht erg belangrijk. De activiteitencommissie organiseert het hele jaar door grote en kleine activiteiten. Een aantal voorbeelden zijn het nieuwjaarsdiner, de maandelijkse borrels en het verengingsweekend met Pinksteren. Ook doet Vakgericht elk jaar aan studententoernooien mee. Deze toernooien zijn een combinatie van feesten en spelen in een weekend en worden georganiseerd door studentenkorfbalverenigingen door heel Nederland. Ons eigen toernooi vind plaats in het eerste weekend van juli. Uiteraard wordt er gespeeld om het toernooi te winnen, maar de gezelligheid is het belangrijkst.

Interesse…?

Zit je er over te denken om bij Vakgericht te komen korfballen, kom dan een keer bij één van onze trainingen langs. Houd voor de actuele trainingstijden de site in de gaten, of mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk kan je ook alleen voor de gezelligheid lid worden! Let op: Om lid te worden van Vakgericht moet je in het bezit zijn van de Union-card. Deze kan je bestellen via dms.utwente.nl.

We horen graag van je! Ben je al helemaal overtuigd? Download het aanmeldingsformulier en lever hem in bij een bestuurslid op de training of stuur deze naar:

SKV Vakgericht
Postbus 217
7500 AE Enschede

Afmelden

Ben je klaar met studeren of ga je op stage en wil je je helaas afmelden als lid? Je blijft lid tot het einde van het collegejaar waarin je, na schriftelijke opzegging (dat wil zeggen een brief met handtekening of een e-mail) een bevestiging van het bestuur van Vakgericht hebt ontvangen. Afmeldingen kunnen gestuurd worden naar het op de hierboven vermelde adres, worden gedeponeerd in de Vakgericht-postbus (Vakbak) in het sportcentrum, of kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien je je niet schriftelijk afmeldt voor 1 augustus van het lopende collegejaar zal je automatisch lid blijven voor het daaropvolgende collegejaar.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips