Op een mooie zondag in het midden van februari werd er in het sportcentrum aangevangen voor een revanche van vakgericht 2 tegen ‘ons clubje’. De vorige wedstrijd tegen hun was nog een nederlaag die niet snel vergeten zal zijn. Hierbij was een krappe voorsprong in de eerste helft vergeven in de tweede helft tot een nederlaag.

Net zoals de vorige keer speelde op dezelfde dag ook het eerste team tegen ons clubje, dit keer vóór ons. Zij hadden al een mooie overwinning behaald. Toen de wedstrijd begon onder arbitrage van Floris met als aanval Wilmer, Wouter, Annette en Lisette werd er gelijk begonnen met een doelpunt van Wilmer. Ons clubje 2 die bovenaan staat in de competitie kon dat niet hebben en maakte daarom een gelijkmaker. Aanval en verdediging werd gewisselt en ditmaal kon de voormalige verdediging die bestond uit Annemarie, Kelly, Bert en Taco beginnen met scoren. Laatstgenoemde maakte na twee doelpunten weer een mooie voorsprong tegen de Glanerbruggers. Maar in de verdediging kwam Ons clubje toch weer gelijk (3-3). Vlak voor rust zagen Annemarie en Taco nog de mogelijkheid om een doelpunt te maken en dus stond er tijdens rust een stand op het (inmiddels gerapareerde) scorebord van 5-3 voor Vakgericht. Er werd een kleedkamer opgezocht en een voor de scheidsrechter iets te lange besprekking gehouden. Om de stand nog beter te maken werd er door de studenten nieuwe frisse spelers ingezet in de gedaante van Ricardo en Daan in de plaats van Bert en Wouter. Dit gebeurde ook door een Afstandsschoten van Wilmer en Lisette en doorloopballen van Kelly en Daan (9-4). De tegenstander, die tot nog toe onverslagen was begonnen nu toch echt bang te worden om te verliezen en gingen om dat nog te proberen te voorkomen er nog eentje scoren. De secretaris van de vereniging kreeg hierna met nog 3 minuten op de klok opeens weer last van zijn enkel, een terugkerende blessure. Wouter werd weer ingewisselt en maakte na een heel langzaam schot ofwel een ‘showboot’ de stand tot 11-6. De tegenstander die zelfs bij verlies ook kampioen zou worden maakte de nederlaag nog iets kleiner door in de laatste minuut te scoren en zetten de uiteindelijke stand dus op 11-7. Deze wedstrijd verzekerde de ploeg uit Enschede van de tweede plaats ondanks dat er nog een wedstrijd gespeeld moet worden.