Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Stevige overwinning Vakgericht 1

Na het verlies vorige week tegen Keizer Karel had Vakgericht wat goed te maken. Vakgericht was op de zesde plaats beland, hoewel alle ploegen nog erg dicht bij elkaar staan wat betreft wedstrijdpunten. DLKV staat na vier wedstrijden nog op nul punten, dus op papier zag het er gunstig uit voor de thuisploeg. 

Vakgericht begint goed aan de wedstrijd en de afstandsschoten vliegen er makkelijk in. DLKV kan het niet bijhouden en als snel is de stand 5-1 in het voordeel van Vakgericht. Het spel van Vakgericht is soms wat gehaast en rommelig, wat resulteert in enkele strafworpen voor DLKV. Behalve deze doelpunten weten de gasten uit Didam er nauwelijks meer te scoren. Vakgericht lukt dit wel en gaat de rust in met 10-4. Ook na de rust weet Vakgericht de korf gemakkelijk te vinden. DLKV vindt geen aansluiting en de studenten kunnen de wedstrijd goed afsluiten.

Met een stand van 18-10 is de wedstrijd afgelopen, wat het doelsaldo van Vakgericht ten goede komt. Voor de kerst zijn er nog twee wedstrijden te spelen, waarbij Vakgericht voor de vier punten gaat.  

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips