Vakgericht 2 mocht het zaalseizoen op de vroege zondagochtend beginnen tegen EKC Nääs/Rigtersbleek 7 uit Enschede. Na het veldseizoen waar we nog even moesten wennen hadden we eindelijk vaste vakken, om hier meteen maar weer van af te wijken. In de aanval begonnen Wilmer, Wouter, Mariëlle en Daphne. In de verdediging begonnen Taco, Daan, Kelly en Lisette. Op de bank begonnen Anneloes en Luuk (die een foutloze eerste helft speelde).

Vol overtuiging begonnen we zo aan de eerste helft en we kwamen snel op een 0-2 voorsprong. EKC Nääs/Rigtersbleek deed wel wat terug via een strafworp, maar bleef alle schoten missen. Wij scoorden echter wel en liepen zo uit tot 1-6. Dit was ook de ruststand. Na de rust werd het nog 1-8, maar veranderde het verschil daarna niet echt meer en de wedstrijd werd gewonnen met 6-13.