Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Een week geleden speelde Vakgericht 2 haar laatste wedstrijd van de veld najaarscompetitie. Om deze competitie positief af te sluiten zou er vandaag gewonnen moeten worden. Ook waren enkele spelers extra gebrand om vandaag ‘t Overschotje te verslaan, dit in verband met hun opvattingen over de scheidsrechter van de uitwedstrijd. Ook was het heerlijk weer voor een partijtje korfbal. Kortom alle aspecten zijn aanwezig voor een goede wedstrijd.

 Maar helaas er kwam een kink in de kabel een van de dames dacht slim te zijn om haar schoenen thuis te laten. Een geluk bij een ongeluk waren er vandaag vijf dames aanwezig en kon de wedstrijd gewoon gestart worden. In de tussentijd werden de schoenen opgehaald en een kwartier na aanvang van de wedstrijd werd deze sterspeelster natuurlijk direct in het veld gezet. Op dit moment stonden de volgende spelers in het veld: In de aanval: Luuk, Wouter, Annemarie en Daphne en in de verdediging Ricardo, Taco, Kelly en Lisette. De bank werd dit keer gevuld door Wilmer en Mariëlle.

Ondanks de goede voorbereiding was Ricardo nog niet helemaal wakker en werd door zijn heer voorbij gerend. Annemarie volgde het voorbeeld van Ricardo’s tegenstander en mikte er een mooie doorloopbal in (1-1). Hierna vond ’t Overschotje wederom door korf door een afstandschot te scoren. Hierop volgend liet Kelly zien wat zij kan en scoorde door van afstand te schieten.(2-2) Aan dit spannende begin kwam helaas een einde en werd er een achterstand van (2-8) geïncasseerd. Hierna wisten Taco en Kelly beiden nog een afstandschot te scoren. (4-8). Dit volgde echter niet meer in nog meer doelpunten van Vakgericht. Uiteindelijk werd er met 4-10 verloren.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips