Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Ondertussen de tweede wedstrijd van Vakgericht 1. Na een goede warming up en voorbespreking gingen we met frisse uitstraling het warme veld op.

Het begon veelbelovend. In de aanval werd er veel gefocust op het ruitvormige spel en de aanval vanuit de zijspelers. Er waren ontzettend veel goedgerichte schoten die net niet de korf ingingen maar wel uitstekend werden afgevangen. In de verdediging was het spel nog beter. Didam had korte aanvallen die snel werden beëindigd door de sterke defensie. Door de combinatie hiervan stonden we in de rust voor met een stevige 5-3.

De tweede helft gingen we positief in na een motiverende rustbespreking. Jammer genoeg kwam dit niet tot zijn recht. De aanval werd steeds korter en minder accuraat. Helaas schoot Didam wel steeds beter waardoor ze stevig inliepen.

Tegen het einde kwamen we weer een beetje terug in het goede spel van de eerste helft. Dit was alleen iets te laat, waardoor we uiteindelijk verloren hebben met een stand van 13-9.