English at "Lees meer"

Zaterdag middag 18 maart was Vakgericht te vinden in Wierden voor de wedstrijd tegen koploper Blauw Zwart. De wedstrijd begon met een voorsprong voor Vakgericht, waarnaar het vrij lang 0-1 bleef. Helaas begon Blauw Zwart na het eerste kwartier meer te scoren en gingen we met een 8-3 achterstand het veld af in de rust. Ook in de tweede helft bleven we moeite houden met het afmaken van kansen. Uiteindelijke moesten we het doen met een verlies van 16-9. Ondanks het verlies en lage doelsaldo kunnen we redelijk tevreden op een wedstrijd waar we het spannendere hebben kunnen maken dan vooraf verwacht.

Last Saturday afternoon Vakgericht could be found in Wierden for its match against the leader of the group Blauw Zwart. The match started with a lead for Vakgericht, after this it was quite for a while and the score stayed 0-1. Unfortunately Blauw Zwart started scoring more after the first quarter, resulting in us getting behind with 8-3 on the scoreboard after the first half. In the second half we still had some difficulty scoring. Resulting in a 16-9 loss. Although the score does not reflect it we can look back at a decent match, giving our opponents a harder time then expected.