Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op zaterdag 25 juni was alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Hoewel deze knaller van een wedstrijd voor Vakgericht in de stand niet meer uit maakte, was het toch belangrijk om de stadgenoten en bekenden van Dos-wk 3 te verslaan.
In de aanval begonnen Sara, Elvira Joost en Jasper, in de verdediging Luuk, Nienke, Daniel en Amber, en op de bank Loes, Amelia en Maarten.
Vakgericht begon de wedstrijd niet al te scherp, wat leidde tot een stand van 3-4 in het voordeel van Dos-wk. Gelukkig wist Vakgericht een tandje bij te zetten en de stand om the keren tot een voorsprong van 7-4 bij rust.
Na de rust hield de verdediging van Vakgericht goed stand, maar in de aanval was het wat wisselend. Desalniettemin wist Vakgericht het aantal van de eerste helft te verdubbelen en een 14-5 overwinning binnen te halen.
Met deze uitslag eindigen we op een mooie 2e plaats in onze poule van 7, net achter Zwart-Wit 3.