Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op een zeer hete zaterdagmiddag 18 juni was het, net zoals anderhalve week geleden, tijd om naar Wierden te vertrekken. Deze keer niet om te spelen tegen Blauw-Zwart 3, maar tegen Blauw-Zwart 4. Omdat de wedstrijd tegen 3 was gewonnen met 12-16 hadden we veel vertrouwen in een goede afloop van deze wedstrijd. Of kon het warme weer roet in ons eten gooien…?

De wedstrijd begon met Jasper, Joost, Sara & Amelia in de aanval en met Wouter, Daan, Loes en Nienke in de verdediging. Luuk en Elvira begonnen op de bank.
Na een warme eerste helft, met (als ik het me goed herinner) zelfs heel even op achterstand gestaan, gingen we toch met een kleine voorsprong de rust in. We konden allemaal even genieten van een zoete beker ranja en eventjes afkoelen in de kleedkamer. Na de rust mochten Luuk en Elvira het veld betreden voor Jasper en Amelia.

In de tweede helft trokken we de wedstrijd steeds meer naar onze kant toe. Op het einde van de wedstrijd bestond het team van de tegenstanders ongeveer voor de helft uit spelers uit Blauw-Zwart 1, maar daardoor lieten we ons niet kennen. We tilden ons korfbalniveau naar een hoger level ondanks de hete temperaturen.

Na het eindsignaal van de scheids mochten we tevreden zijn met de eindstand: 10-16. Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd van dit seizoen op de planning! We spelen tegen DOS-WK 3 om 13:40.