Helaas voor iedereen die de fiets pakte naar Delden, was afgelopen zaterdag een erg troosteloze dag. Niet alleen vanwege het weer, maar ook omdat Nederland vanaf zondag in een nieuwe lockdown zou gaan. Des te meer zin had iedereen in deze wedstrijd, die voor onbepaalde tijd toch wel de laatste is. De pot begon meteen spannend met doelpunten aan beide kanten en het ging daarna redelijk gelijk op. Echt veel gescoord werd er niet, maar het spel zat vol leuke acties en doelpogingen. Ohja en met een hele hoop mensen die op de grond vielen. We gingen de rust in met een tussenstand van 5-6, dus het kon nog alle kanten op. Tegen de tweede helft van de tweede helft was het verschil definitief gemaakt en hadden we ineens een voorsprong van 4 punten. Zwart-Wit kon niet meer terugkomen en de wedstrijd is uiteindelijk geëindigd met 11-16, dus de punten gingen mee naar Enschede!