Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

In het laatste wedstrijdbericht van de website (14 oktober 2020), schreef Bert over zijn droom dat de wedstrijd door kon gaan. Deze droom is na een krap jaartje gelukkig werkelijkheid geworden; Vakgericht MW1 schitterde afgelopen woensdag 15 september weer in het blauw op het prachtige UT veld. De wedstrijd werd gespeeld tegen het lichtblauwe Devinco MW1. De wedstrijd begon met een treffer van mijzelf, een doelpunt dat ook gelijk mijn laatste treffer van de avond bleek. De nieuwe bal waarmee we speelden kon de ingang van de korf niet gemakkelijk vinden en beide blauwe teams gingen met een karig aantal doelpunten de rust in (5-2).

De tweede helft vielen de doelpunten wat gemakkelijker. Het blijft onbekend of dit kwam doordat Joost een lading richtingsgevoel mee had genomen naar het veld, er meer publiek was komen kijken, de dames gunstig door wisselde of Devinco MW1 conditioneel het studententempo niet meer aankon. Vakgericht begon vaker te scoren, de aanvallen liepen beter en de bal was voornamelijk in onze handen.

Uiteindelijk floot scheidsrechter Sander de wedstrijd af en wonnen wij de wedstrijd met 13-4. Als man van de wedstrijd kan ik niemand minder dan Debutant Sam uitroepen, met maar liefst 5 doelpunten. Als vrouw van de wedstrijd wijs ik onze voorzitster Lotte aan; zij wist maar liefst vier keer de bal in de korf te mikken. Als laatste een dikke shout-out naar Sarah van de TaCo; zij kwam ons verblijden met een heerlijke red-velvet taart!