Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op een prachtige zondagmiddag mocht Vakgericht afreizen naar het verre Zelhem. Eenmaal onder de welkomstpoort van SEV doorgelopen lag een mooi veld voor ons klaar. We betraden dit veld nog niet gelijk en dit was niet enkel omdat er nog een wedstrijd gaande was. Sommige Vakgerichters moesten eerst snel hun honger stillen en dit lukte uiterst goed met een verse tosti uit de SEV-kantine. Na een goede lunch en warming-up konden we dan eindelijk aantreden. Aangezien ook SEV een goede smaak in kleur heeft (witte shirts met blauwe accenten), speelden wij in het blauw.

Het was SEV die al vroeg in de wedstrijd de score opende. We lieten ons echter niet van de leg brengen en kwamen al snel langszij. Aan de hand van een ontketende Jasper was het erop en erover voor de studenten. Met de rust stond zo een stand van 2-6 op de borden.

Tijdens de rust kwam er opnieuw iets lekkers uit de SEV-kantine zetten, ditmaal in de vorm van een heerlijk kopje thee. Tijdens de rust kregen we de opdracht van onze coach Aswin om de score te verdubbelen. Met deze opdracht in ons achterhoofd gingen we dan ook gedreven het veld weer op. Met een paar wissels om onze intenties kracht bij te zetten gingen we vrolijk door waar we gebleven waren. Een halve minuut voor tijd hadden we nog een probleem dat aangestipt werd door Aswin: “Voor een verdubbeling moeten we nog een keer scoren”. De woorden waren nog niet zijn mond uit en Amber schoot de 4-12 op de borden.  Dit bleek even later ook de eindstand.

Tevreden kwamen we dan ook van het veld af. Om de overwinning te vieren, mochten we weer iets lekkers verorberen. Henry wilde graag een goede indruk achterlaten bij iemand en had daarom een taart gebakken. Dit was natuurlijk een welkome traktatie op een succesvolle middag. De enige vraag die aan het eind van de middag nog overbleef is of Henry nog wel uit het picknick bankje is gekomen. Hier zullen we volgende week vast het antwoord op krijgen als we in Velp aantreden tegen SIOS’61.

Henry

Agenda

    Volgende toernooi:

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips