Zondag was het zover: we mochten weer tegen Apeldoorn 6 spelen! De opstelling was als volgt:

Aanval: Amelia, Michelle, Rob en Joost

Verdediging: Daphne, Hanna, Daan en Jacco

Mariëlle begon op de bank.

Toen de wedstrijd van start ging kwamen we goed uit de startblokken, binnen 5 minuten stonden we met 3-0 voor door schoten van Michelle en Daan en een doorloopbal van Rob. Daarna steeg het ons even naar het hoofd want binnen 10 minuten stond het weer gelijk, 3-3. Daarna werd het 4-3 door een goal van Hanna, maar gelijk daarna werd het 4-4, we moesten er weer even tegenaan. Michelle scoorde de 5-4 en daarna was het rust. Na een ontzettend positief praatje van Hanna gingen we er weer met opgeheven hoofd tegenaan, we hadden namelijk genoeg kansen, ze moesten er alleen nog in!

De tweede helft ging veel beter dan de eerste helft, binnen de kortste keren stonden we 12-4 voor (ja echt!) door heel wat afstandschoten van: Michelle, Joost (3x), Daphne, Jacco en Hanna (2x). Toen hebben we Apeldoorn toch nog even een puntje gegund en stond het 12-5. Dit was het moment dat Mariëlle erin kwam voor Amelia. Daarna ging het weer ontzettend goed want we scoorden er vijf: Mariëlle (2x) Hanna, Jacco en Rob, waar de laatste een ontzettend mooie doorloopbal nam met één hand! Dit moest natuurlijk wel even gemeld worden:) Daarna scoorde Apeldoorn nog twee keer, maar het mocht niet baten, we hebben gewonnen met 17-7! Mariëlle heel erg bedankt voor het meespelen!