Zondag 3 juni mochten we onze laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Olympia spelen. De temperatuur was iets gedaald tegenover vorige week, alleen was de benauwdheid van het weer alleen maar toegenomen. Ondanks dat het weer niet ideaal was, wilde we het seizoen graag met een goede wedstrijd afsluiten. Door blessures en andere verplichtingen speelden we met een volledig invallers vak. Allemaal bedankt voor het meedoen!

De eerste paar minuten van de wedstrijd wist Olympia de leiding te pakken en bracht zich zelf op een 0-5 voorsprong. Daarna wisten ook onze heren te scoren en zorgden we er voor dat de achterstand niet (veel) verder uitliep. Dit zorgde voor een ruststand van 5-11. Nadat iedereen zijn bidon leeg had gedronken in de rust, kon de tweede helft beginnen.

De tweede helft ging gelijk op en dat was ook in de score te zien. Er werd door beide partijen 5 keer gescoord, dit zorgde voor een eind uitslag van 10-16.

Nu lekker de zomer in en volgend seizoen weer fris van start!