Vanuit alle windrichtingen uit het land werd er naar Dieren gereisd om weer een lekker wedstrijdje te korfballen. Ditmaal kon iedereen ervan genieten, dat er genoeg auto’s aanwezig waren om een lift van/naar het station te krijgen, dit scheelde een barre bus en voettocht. Relaxt aangekomen op het veld van Diderna, kon men zich gaan opmaken voor de hitte, want het was een zeer tropische dag in deze historische warme mei maand. Ditmaal kon ook op support gerekend worden van maar liefst vier man sterk. En dat voor een wedstrijd helemaal in Dieren.

Na rustig ingeschoten te hebben en toch ondanks de warmte een warming up gedaan te hebben kon worden aangevangen met de wedstrijd. De wedstrijd begon voortvarend, elke keer als Diderna wist te scoren wisten wij er direct ook eentje in te leggen. En bij een 2-2 stand, werd er zelfs op een voorsprong bereikt van 2-3. Iedereen krijg volle moed, zou het dan vandaag toch nog mogelijk zijn om voor de eerste keer dit seizoen een wedstrijd te winnen?

Helaas krijgen we ook bij een 4-3 stand, dit was na ongeveer 6 minuten spelen, een zware tegenvaller te verduren. Michelle moest helaas geblesseerd het veld verlaten, Beterschap! Aangezien we geen enkele wissel meegenomen hadden, betekende dit dan we de wedstrijd met zeven tegen acht man moesten gaan uitspelen. In ondertal werd er zelf nog op voorsprong gekomen mede doormiddel van mooie doelpunten van onder meer Dennis en Wouter. Tot een 6-6 stand ging het gelijk op, daarna wist Diderna een mum van tijd een aantal keer te scoren. Dit scoringstempo konden we helaas niet bijbenen. Dit resulteerde in een ruststand van 13-9.

In de rust deed Luuk zoals gebruikelijk zijn peptalk en werden de bidons met water hervuld om het ook tijdens de tweede helft niet uit te drogen. Het spelbeeld in de tweede helft was hetzelfde als in de tweede helft, wat betekende dat het qua spel zeer gelijk opging. Echter is het met drie tegen vier man lastig om de rebounds te hebben. Dit zorgde ervoor dat Diderna helaas meer wist te scoren. Uiteindelijk werd er een score van 20-13 op het formulier ingevuld. Ondanks de nederlaag mogen we trots zijn op dit resultaat. Laten we aankomende zondag net zo goed spelen, alleen dan wel met acht-tegen acht. Wie weet wat dat gaat opleveren! Jacqueline nog hartstikke bedankt voor het invallen.

En dan nog niet vergeten de topscoorders van deze wedstrijd te vermelden: Dennis en Wouter, die gezamenlijk het merendeel van de doelpunten gemaakt hebben.