Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

 

Op de mooie zondagochtend van 11 februari was het zover dat Vakgericht 1 Phenix’72 voor het eerst dit zaal seizoen kon ontmoeten. Voor iedereen was het een vroege wedstrijd, die om 10.30 uur al mocht aanvangen. Aangezien de wedstrijd op het veld voor ons goed was verlopen had Vakgericht alle vertrouwen erin dat dit een leuke wedstrijd zou worden. In de aanval begonnen Michelle, Mariëlle, Wouter en Dennis. De verdediging bestond uit de overgebleven leden van Vakgericht 1, namelijk: Daan, Luuk, Annette en Daphne. Er waren zowaar wissels geregeld, en op de bank zaten dus Rob en Amelia.

 

 

De wedstrijd begon verdedigend sterk. Helaas profiteerde de aanval hier nog niet van, waardoor er pas na twaalf minuten spelen gewisseld werd van kant met een score van 0-2. Vervolgens werd er nog iets sneller gewisseld van kant, wat een ruststand opleverde van … . Helaas kregen we nog twee doelpunten tegen in de laatste minuut. De eerste helft speelden we goed en hielden de verdediging goed dicht. Helaas verliep het scoren nog niet zo soepeltjes, maar wetende dat de tweede helft meestal beter is, hielden we goede moed.

 In de tweede helft ging het spel verder zoals de eerste helft en kregen we nog een aantal wissels van de tegenstander. Met nog een kwartiertje te gaan werden ook onze wisselspelers in het veld gezet. Aan het einde van de wedstrijd stond de stand van 9-14 op het scorebord. Bedankt Amelia en Rob voor het meedoen!

Na een beetje twijfel door het vroege tijdstip is er nog een biertje gedronken en hadden we nog een hele middag voor onszelf.

 

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips