Zondag 12 november stond de eerste zaalwedstrijd van Vakgericht 1 op het programma, en wel thuis tegen Olympia '22 uit Borculo. Vanwege de knieblessure van Mariëlle deed Denise deze wedstrijd mee (waarvoor dank!). Vakgericht begon de wedstrijd dus met een licht gewijzigde opstelling: Dennis, Wouter, Michelle en Denise als aanval en Luuk, Daan, Daphne en Annette als verdediging.

Direct aan het begin van de wedstrijd pakte Olympia het initiatief: na twee afstandschoten stonden ze met twee punten voor. In deze eerste fase van de wedstrijd had Vakgericht moeite om tot goede aanvallen te komen. Gelukkig brak Michelle echter de ban met de 1-4. Na een vakwissel zorgde Daan voor de 2-5, door een te zacht schot tot doorloopbal en doelpunt te promoveren. Na een fase waarin Vakgericht moeite had onder druk uit te korfballen, gingen we uiteindelijk met 2-10 de rust in.

De tweede helft kwam Vakgericht beter voor de dag en ging het schotpercentage omhoog. Het eerste doelpunt was dan ook voor Dennis, en tot de 7-15 wisselden beide ploegen elkaar mooi af. Na nog een eindsprintje van Olympia stond er uiteindelijk 7-18 op het scorebord.

Scores Vakgericht: Michelle (3), Daan (3) en Dennis (1).