Op een mooie zondagochtend begon de reis van Vakgericht 1 naar het pittoreske Brummen. Eenmaal aangekomen in Brummen, wachtte nog een kleine wandeling naar het veld van Melynas. Al vroeg konden we hier de voorbereiding beginnen op de wedstrijd, waardoor de wedstrijd ook iets eerder aanving. In de aanval begonnen: Inge, Mariëlle, Daan en Luuk. In de verdediging stonden: Annette, Daphne, Dennis en Wouter. Helaas moesten we deze wedstrijd Michelle missen.

Al vroeg in de wedstrijd zorgde Dennis voor het eerste wapenfeit van Vakgericht met een prachtig afstandsschot.

Na een heerlijk kopje thee begon Vakgericht weer vol goede moed aan de tweede helft. Na goede raad van zijn vader (de bal moet door de korf) gooide Luuk, na 10 seconden gespeeld te hebben in de tweede helft, een klein kansje door de korf. De tweede helft begon dus erg voortvarend. Echter was Melynas ook al even wakker en scoorde ook snel. Na mooie aanvallen en veel doelpunten van beide kanten, moest Vakgericht toch zijn meerdere erkennen in Melynas. Echter kan Vakgericht met een tevreden gevoel terug kijken op de tweede helft. Uitslag van enkel de tweede helft: 11-7.