Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Het was een zonnige en vooral warme zondagmiddag in Hengelo. Vakgericht 1 was klaar voor de strijd en voorzien van support, in de vorm van Robin, Maarten (tevens wissel) en een recent geopereerde Annemarie. In de verdediging begonnen Wilmer, Luuk, Daphne en Annette. De aanval werd geopend door Dennis, Taco, Amelia en Fleur.

De wedstrijd werd snel gestart en HKC was er erg snel bij. Twee snelle doelpunten achter elkaar betekende een stand van 2-0 voor HKC. Gelukkig wist Wilmer met een mooie korte kans de 2-1 te maken. Daarna delfde Vakgericht een tijdje het onderspit. Twee doelpunten en een strafworp voor HKC zorgde ervoor dat Vakgericht op een pittige achterstand kwam te staan. Maar daar kwam Wilmer aan met een razendsnelle doorloopbal om de 5-2 te maken. Zijn teamgenoten volgden zijn voorbeeld. Luuk schoot er een afstandsschot in en ook Dennis en Fleur wisten ieder een doelpunt te maken. Hierna scoorde HKC de 6-5. Luuk maakte de gelijkmaker door een afstandsschot. Taco en Fleur raakten ook twee mooie afstandsschoten, waarna HKC helaas ook weer drie doelpunten maakte. Gelukkig wist Fleur het vlak voor dr rust nog gelijk te maken en zij zette de stand op 9-9.

- Rust - 

De wedstrijd werd krachtig hervat door beide partijen. HKC maakte het al snel 11-9 door twee afstandsschoten​. Taco wist een korte kans te scoren en HKC scoorde nog een punt, waardoor het 12-10 werd. Wilmer kreeg een strafworp mee en Luuk legde deze strafworp er heel mooi in. Hierna wisselde Luuk voor Maarten. HKC had ook een heer gewisseld en deze heer scoorde helaas de 13-11. HKC scoorde nog een keer, maar gelukkig blockten zowel Annette als Maarten hun tegenstanders op hun hoofd bij de volgende doelpogingen. Taco legde er nog een korte kans achter de korf in en maakte de 14-12.  Helaas weerhield dit HKC er niet van om nog twee puntjes​ te scoren. Gelukkig bleef Fleur scherp en scoorde ze de 16-13. Taco en Annette volgden​ haar​ voorbeeld en zij maakten twee mooie doelpunten. De laatste minuten waren ontzettend spannend. Helaas wist Vakgericht geen punten meer te scoren en de eindstand was 16-15.

Amelia en Fleur, bedankt voor het invallen!

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips