Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Het was een heerlijke zondagmiddag en Vakgericht 1 was klaar voor de strijd. In de verdediging begonnen Dennis, Taco, Tara en Amelia. De aanval werd geopend door Wilmer, Douwe, Daphne en Annette.

 Dos WK had nogal wat te vrezen deze wedstrijd. Dit bleek al snel, want Wilmer wist in de eerste minuten al de 1-0 en de 2-0 te scoren. Dennis volgde zijn voorbeeld en hij scoorde met een mooi afstandsschot de 3-0. Snel hierna legde Tara er een korte kans in. Dos WK wist één puntje te maken, wat de stand op 4-1 bracht. Douwe maakte een prachtig afstandsschot, waarna Dennis met een serie afstandsschoten de 6-1 en de 7-1 scoorde.

Rust. Aswin kwam er in voor Wilmer.

Het bleek een goede wissel te zijn, want het eerste doelpunt na de rust was voor Aswin. Dos WK had blijkbaar een flinke peptalk gehad, want ze scoorden​ al snel twee doelpunten. Dennis maakte gelukkig een afstandsschot en verzorgde hiermee de 9-3. Na een hele korte kans van Douwe, een doelpunt van Dos WK en een afstandsschot van Taco, stond het 11-4. Dos WK leek even terug te komen, aangezien ze drie doelpunten achter elkaar wisten te scoren. Gelukkig wist Vakgericht de doelpuntenstroom te stoppen en volgde er al snel een korte kans van Vakgericht, waardoor het 12-7 werd. Dennis en Douwe scoorden allebei een mooi afstandsschot, waarna Aswin er ook nog een prachtig afstandsschot in legde. Het scorebord stond op 15-7. Dos WK had weer een sterke aanval, waardoor er twee doelpunten tegen Vakgericht werden gescoord. Aswin liet gelukkig nog even zien wat hij waard was en hij scoorde een afstandsschot en een doorloopbal. Dos WK sloot de wedstrijd met een laatste doelpunt. De eindstand was 17-10 en dit betekende weer een overwinning voor Vakgericht 1!

Douwe, Aswin, Tara en Amelia, heel erg bedankt voor het invallen!

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips