Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op zondag 5 Maart moest Vakgericht 1 weer een wedstrijd spelen. Ditmaal om 12 uur ’s middags in Hengelo.  De dag daarvoor werd het gala gehouden. Dit beloofde dus een leuke wedstrijd te worden.  Vakgericht begon met de volgende opstelling:

Aanval: Taco, Dennis, Inge en  Mariëlle
Verdediging: Wilmer, Maarten, Daphne en Annette

HKC begon scherper aan de wedstrijd dan Vakgericht en wist daarmee de eerste twee doelpunten te scoren via een doorloopbal en een afstandsschot.  Invaller Maarten liet gelijk zijn waarde zien door een korte kans te scoren. Helaas had HKC hier een antwoord op en kwamen ze via een afstandsschot op een voorsprong van 3-1.

De invallers van deze week bleken goede keuzes te zijn toen ook Inge nog een afstandsschot wist te scoren. Desondanks de drankjes van de vorige avond was Taco ook nog goed voor een afstandsschot waardoor er weer een gelijke stand op het scorebord stond.  Na een reeks van om en om doelpunten voor beide partijen waarin Inge een doorloopbal maakte en Maarten een strafworp stond de ruststand op 7-6 voor HKC.

HKC bleek wederom scherper en liet dat duidelijk merken door 4 afstandsschoten op rij te maken. Vakgericht keek toch wel een beetje op tegen de stand van 11-6 die al snel in de tweede helft op het scorebord stond.  Inge bleek wederom de reddende engel voor Vakgericht te zijn door het eerste doelpunt na rust voor Vakgericht te scoren. Dit was de opener voor een serie mooie doelpunten van Vakgericht waarin Bert als eerste volgde met een mooi afstandsschot.  Maarten wist vervolgens er nog een stip in te leggen. Via een uitstartbal van Taco en een afstandsschot van Dennis wist Vakgericht de stand weer gelijk te brengen naar 11-11.

Ondanks een poging van HKC om de wedstrijd te beslissen was het nu Vakgericht dat overduidelijk de overhand had. HKC begon moe te worden en dat was te merken in het spel.  Na nog een afstandsschot van HKC wist ook Bert nog een afstandsschot te maken.  Dennis prikte er daarna nog twee afstandsschoten in waardoor vakgericht voor het eerst in de wedstrijd voorstond met een stand van 12-14.  Nadat HKC nog en stip uit de strijd wist te slepen scoorden zowel Annette als Dennis nogmaals via afstandsschoten.  Met de laatste doelpunten stond er een eindstand op het scorebord van 13-16 voor Vakgericht!

Na het gelijkspel van de vorige keer was Vakgericht ditmaal HKC de baas. Daarnaast werd de missie van minimaal 15 doelpunten van Bertil ook nog voltooid.

Maarten, Mariëlle en Inge hartstikke bedankt voor het meespelen! Jacqueline bedankt voor het aanmoedigen!

Alle doelpunten: 4x Maarten, 4x Dennis, 3x Inge, 2x Bert, 2x Taco, 1x Annette.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips