Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

De laatste wedstrijd van 2016 voor Vakgericht 1 werd thuis gespeeld tegen HKC 5.  Ook deze wedstrijd beloofde weer een spannende wedstrijd te worden omdat er werd gestreden om de 3e plaats in de competitie.  Met behulp van invaller Wybren en supporters Daphne en Aswin moest er vandaag door Vakgericht een overwinning worden behaald.

Opstelling:

Aanval: Taco, Wybren, Annemarie en Michelle.
Verdediging: Annette, Mariëlle, Wilmer en Dennis.

We namen al snel de voorsprong met een afstandsschot van Taco en een uitstap schot van Annemarie. Samen brachten zij de stand op 2-0 voor Vakgericht. Na een snel begin liepen de aanvallen van beide partijen stroef. Bij  Vakgericht werden er veel slappe ballen gegooid, en we hadden moeite met goede aanvallen opzetten. Dit gaf HKC de gelegenheid om de stand terug te brengen naar 2-1 door middel van een doorloopbal. Gelukkig wist Vakgericht snel daarop de voorsprong te behouden via een schot van Wilmer.  HKC begon beter in de wedstrijd te komen en bracht de score via een schot terug naar 3-2.  Ook invaller Wybren wist een schot in de korf te prikken waarmee Vakgericht de voorsprong nog kon behouden.  Na 2 schoten en een doorloopbal stond de eerste voorsprong voor HKC op het bord met een stand van  4-5. Taco wist daarop te antwoorden met een afstandsschot.  HKC maakte nog een doorloop en Dennis schoot er voor Vakgericht nog een schot in. Hiermee werd de ruststand 6-6.

Na de rust liepen de aanvallen van beide partijen nog steeds stroef. Er werd moeilijk gescoord en er werden veel overtredingen gemaakt.  Vakgericht had echter ook na rust het eerste woord met een schot van Annemarie.  HKC beantwoordde dit opnieuw met een doorloopbal. Vakgericht moest het echter duidelijk van de schoten hebben, ook Annette wist een schot erin te leggen. Hiermee was de stand 8-7  en bouwde Vakgericht weer aan een voorsprong. HKC wist echter via 2 stippen terug te komen en op voorsprong te komen naar 8-9.   Taco bleek scherp te zijn en legde er nog een afstandsschot in waarmee de score weer gelijk op liep.  Helaas wist HKC nogmaals de korf te vinden via een afstandsschot. De tijd begon te dringen en Vakgericht moest wel gaan scoren wouden we nog winnen. Mariëlle wist nog een afstandsschot erin te prikken waarmee de stand weer 10-10 werd. Kort hierna werd de wedstrijd afgefloten.

Helaas werden door niet alle punten in eigen huis gehouden, maar met een puntje kunnen we alsnog tevreden zijn.  Dank aan Wybren en Mariëlle voor het invallen en Daphne en Aswin voor het aanmoedigen!

Goals: 3x Taco  2x Annemarie, 1x Annette, Mariëlle,  Wybren, Wilmer en Dennis.

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips