Vakgericht heeft de zaalcompetitie niet winnend af kunnen sluiten. In Delden werd het in een wedstrijd die voor beide ploegen geen veranderingen meer kon aanbrengen in de stand 12-9.

Zoals gezegd waren de punten van ondergeschikt belang in de laatste wedstrijd van het zaalseizoen. Het was zaak de zaal met een goed gevoel te verlaten en vertrouwen te winnen voor het veldseizoen. Hier zullen namelijk nog alle zeilen bijgezet moeten worden om degradatie te voorkomen. De thuisploeg wilde hier aanvankelijk niet echt aan meewerken en schoot de eerste tien minuten met scherp. Dat de studenten dit niet konden kopiëren resulteerde in een 6-0 tussenstand. Tot zoverre was het goede gevoel ver te zoeken. Er was echter nog genoeg tijd dit recht te trekken en de bezoekers begonnen beter te draaien. Er werd strakker verdedigd en verzorgder aangevallen, 9-4 met rust. Na de pauze werd het spel van de 20 minuten voor rust voortgezet, maar echt spannend zou het nooit worden. Voor wat het waard is werd de tweede helft wel gewonnen en zo kon er toch met een goed gevoel worden uitgekeken op het veld. Ook het weer wilde wel meewerken en de wedstrijd werd nog even nabesproken in het fijne lentezonnetje.

De eerstvolgende wedstrijd voor Vakgericht zal weer plaatsvinden in Delden. In een vriendschappelijk treffen met Zwart Wit zal Vakgericht moeten laten zien het niveau van de tweede helft de volle 70 minuten, het is weliswaar een veldwedstrijd, vol te kunnen houden.