Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

English at "Lees meer..."

Lijkt het je leuk om een keertje te ervaren wat korfbal is of kennis te maken met onze vereniging? Aankomende weken zijn er bij Vakgericht weer introtrainingen, een laagdrempelige introductie tot het korfbal bij Vakgericht. De introtrainingen vinden dit jaar plaats op dinsdag 6 september en donderdag 15 september. Op beide dagen is dit op onze standaard trainingstijden van 20:00 tot 21:30 op het korfbal-honkbalveld. De trainingen zijn vrij te bezoeken, maar we waarderen het enorm als je even laat weten dat je komt, dit kun je doen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Would you like to experience what korfball is or get to know our association? In the coming weeks, there will be intro training at Vakgericht again, an accessible introduction to korfball at Vakgericht. The intro training will take place this year on Tuesday, September 6th and Thursday, September 15th. On both days this is at our standard training times from 20:00 to 21:30 at the korfball-baseballfield. The training sessions are free to visit, but we really appreciate it if you let us know that you are coming, you can do this by sending an email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

%MCEPASTEBIN%

Social Media

Instagram - WikiWoordenboek     Facebook toegang intrekken voor apps en diensten - appletips

Sportiviteit

Vakgericht is een studentenkorfbalvereniging met twee competitieteams en trainingsleden. Door het aanbieden van verschillende wedstrijdvormen (Midweek- en breedtekorfbal) willen wij alle leden de mogelijkheid bieden om bij Vakgericht wedstrijden te spelen op de manier die hem/haar het beste past.

Gezelligheid

Vakgericht is naast een sportieve vereniging ook een gezellige vereniging met veel activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen blijven aanbieden, vinden wij het erg belangrijk om leden enthousiast te maken om ons komend jaar te ondersteunen in één of meerdere commissies.

Inkomsten

Vanwege bezuinigingen bij het sportcentrum is het nog belangrijker voor Vakgericht om de huidige inkomstenbronnen te behouden en nieuwe inkomstenbronnen te vinden. Sponsoren?