Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Tijdens de activiteit van 4 juli is het nieuwe KB voorgesteld aan de leden. Het KB bestaat uit kandidaat voorzitter: Lotte van der Terp, kandidaat secretaris: Marieke Weijers, kandidaat penningmeester: Sara van Halderen, commissaris intern: Lútsen Bonenkamp en wedstrijdsecretaris: Joost Dekker. Zoals je ziet zal het bestuur volgend jaar uit 5 man bestaan, wat super fijn is!! Het 30e bestuur wenst jullie alvast veel succes en vooral veel plezier de komende maanden en volgend jaar!

Verjaardagen

  • Daan27 jaarOver 5 dagen!
  • Luuk24 jaarOver 10 dagen!
  • 6 jaarOver 12 dagen!

Agenda

Sportiviteit

Vakgericht is een studentenkorfbalvereniging met twee competitieteams en trainingsleden. Door het aanbieden van verschillende wedstrijdvormen (Midweek- en breedtekorfbal) willen wij alle leden de mogelijkheid bieden om bij Vakgericht wedstrijden te spelen op de manier die hem/haar het beste past.

Gezelligheid

Vakgericht is naast een sportieve vereniging ook een gezellige vereniging met veel activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen blijven aanbieden, vinden wij het erg belangrijk om leden enthousiast te maken om ons komend jaar te ondersteunen in één of meerdere commissies.

Inkomsten

Vanwege bezuinigingen bij het sportcentrum is het nog belangrijker voor Vakgericht om de huidige inkomstenbronnen te behouden en nieuwe inkomstenbronnen te vinden. Sponsoren?