Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Op 4 juli was de eerste fysieke activiteit van Vakgericht. Het was een buiten activiteit bij het Rutbeek. Ondanks dat het weer niet geweldig was, was het wel een hele leuke middag met wel 23 Vakgerichters! Het was een schat zoek activiteit, wat veel van een escaperoom weg had. Voor de eerste kist moest een cijfer slot opengemaakt worden door middel van het oplossen van puzzels. Hiermee konden sleutels bemachtigd worden voor het tweede deel van de opdracht, waar ook puzzels voor moesten worden opgelost. Na deze activiteit was er nog een gezamenlijk uiteten bij Happy Italy en werd er afgesloten met een borrel.

Verjaardagen

  • Daan27 jaarOver 5 dagen!
  • Luuk24 jaarOver 10 dagen!
  • 6 jaarOver 12 dagen!

Agenda

Sportiviteit

Vakgericht is een studentenkorfbalvereniging met twee competitieteams en trainingsleden. Door het aanbieden van verschillende wedstrijdvormen (Midweek- en breedtekorfbal) willen wij alle leden de mogelijkheid bieden om bij Vakgericht wedstrijden te spelen op de manier die hem/haar het beste past.

Gezelligheid

Vakgericht is naast een sportieve vereniging ook een gezellige vereniging met veel activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen blijven aanbieden, vinden wij het erg belangrijk om leden enthousiast te maken om ons komend jaar te ondersteunen in één of meerdere commissies.

Inkomsten

Vanwege bezuinigingen bij het sportcentrum is het nog belangrijker voor Vakgericht om de huidige inkomstenbronnen te behouden en nieuwe inkomstenbronnen te vinden. Sponsoren?