Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

Maandag 18 mei hebben we bericht gekregen van de universiteit dat we weer mogen trainen! Omdat we er vanuit gaan dat niet iedereen in Enschede is, kun je je inschrijven voor de trainingen zodat we weten hoeveel mensen er komen. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 19:30 tot 21:00.

Verjaardagen

  • Daan27 jaarOver 5 dagen!
  • Luuk24 jaarOver 10 dagen!
  • 6 jaarOver 12 dagen!

Agenda

Sportiviteit

Vakgericht is een studentenkorfbalvereniging met twee competitieteams en trainingsleden. Door het aanbieden van verschillende wedstrijdvormen (Midweek- en breedtekorfbal) willen wij alle leden de mogelijkheid bieden om bij Vakgericht wedstrijden te spelen op de manier die hem/haar het beste past.

Gezelligheid

Vakgericht is naast een sportieve vereniging ook een gezellige vereniging met veel activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen blijven aanbieden, vinden wij het erg belangrijk om leden enthousiast te maken om ons komend jaar te ondersteunen in één of meerdere commissies.

Inkomsten

Vanwege bezuinigingen bij het sportcentrum is het nog belangrijker voor Vakgericht om de huidige inkomstenbronnen te behouden en nieuwe inkomstenbronnen te vinden. Sponsoren?