Vakgericht wants you!

Do you want to train or play at a student korfball club?
Join us at a training! More info here.

 -------------------*ENGLISH BELOW*-------------------

Beste Student,

De introtrainingen komen er weer aan! Tijdens deze trainingen kun je kennismaken met de vereniging en met korfbal. De trainingen zullen plaatsvinden op donderdag 28 februari van 20:00-21:30 en dinsdag 5 maart van 18:00-19:30 uur. Beide trainingen worden gehouden in het Sportcentrum, in Sporthal 2. Er is de mogelijkheid om je in het sportcentrum om te kleden. Het zijn open trainingen, dus als je nog vrienden of huisgenoten hebt welke het leuk vinden om eens te korfballen, dan zijn zij ook welkom!

Als er nog vragen zijn horen we het graag, dat kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen je te zien!

P.S. Mocht je er tijdens de introductietrainingen niet bij kunnen zijn, ben je ook altijd welkom bij een reguliere training (elke dinsdag om 18:00 en donderdag om 20:00).

------------------------------------------------------------------

Dear Student,

It's time again for the introduction trainings! During the trainings you will get to know our association and the sport korfball. The trainings will take place on Thursday 28th of February from 20.00-21.30 and Tuesday 5th of March from 18.00-19.30. Both trainings will take place in the Sportscenter, in Sporthal 2. There is the possibility to change clothes in the sportscenter. The trainings are open, so if you like to take friends or housemates to the training who also like to try out korfball, they are welcome!

If there are any questions, you can send an e-mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hope to see you all!

P.S. If you are not able to attend the introduction trainings you are always welcome to join a regular training (every Tuesday at 18.30 and Thursday at 20.00).

 

Verjaardagen

  • Irma22 jaarOver 13 dagen!

Agenda

Sportiviteit

Vakgericht is een studentenkorfbalvereniging met twee competitieteams en trainingsleden. Door het aanbieden van verschillende wedstrijdvormen (Midweek- en breedtekorfbal) willen wij alle leden de mogelijkheid bieden om bij Vakgericht wedstrijden te spelen op de manier die hem/haar het beste past.

Gezelligheid

Vakgericht is naast een sportieve vereniging ook een gezellige vereniging met veel activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen blijven aanbieden, vinden wij het erg belangrijk om leden enthousiast te maken om ons komend jaar te ondersteunen in één of meerdere commissies.

Inkomsten

Vanwege bezuinigingen bij het sportcentrum is het nog belangrijker voor Vakgericht om de huidige inkomstenbronnen te behouden en nieuwe inkomstenbronnen te vinden. Sponsoren?