De morgen begon al vroeg voor Vakgericht 1 met een wedstrijd om 10 uur tegen Dos WK. In de aanval begonnen Dennis, Taco, Janneke en Annemarie en in de verdediging stonden Wilmer, Wouter, Annette en Daphne. We begonnen de wedstrijd goed met een afstandsschot van Dennis en erna een van Taco. Helaas wist de tegenstander te scoren, maar een stip voor Vakgericht door Wouter werd geincasseerd, waardoor de stand op 3-1 kwam. Na een korte wissel van Michelle voor Daphne en twee tegendoelpunten voor Dos WK, werd er nog een keer gescoord door Wouter om de stand in het voordeel van Vakgericht te krijgen. Daarna scoorde Dos WK nog 2 keer, dus stond vakgericht weer met een puntje achter. Nadat Michelle en Daphne weer terug gewisseld waren, wist Dennis een mooie korte kans erin te gooien en scoorde Dos WK nog maar twee keer, waardoor we met 5-7 voor Dos WK de rust in gingen.

Na een korte pauze begonnen we goed met een korte kans van Dennis en een mooi afstandsschot van Janneke waardoor de stand op 7-7 kwam. Helaas wisten daarna de tegenstanders met 4 punten voor te komen. Wilmer maakte de laatste treffer voor Vakgericht en voor de wedstrijd, waardoor de wedstrijd afliep met 11-8 in het voordeel van Dos WK. Ondanks de vroege morgen werd er wel fel gestreden tot en met de laatste minuut van de wedstrijd.

Bedankt Janneke en Aswin voor het invallen en paraat staan.