Op een vroege herfstachtige zondagmorgen werd er i.v.m. veel blessures met een team vol met invallers vertrokken naar het achterhoekse Borculo. Omdat het zo vroeg was, was iedereen erg blij dat er met de auto’s werd gereisd, al was het comfort toch wel wat minder door de drukte.

In de aanval begonnen Aswin, Taco, Annemarie en Annemiek. In de verdediging begonnen Wilmer, Wouter, Mariëlle en Annette.

De wedstrijd werd geopend door een afstandsschot van Aswin. Die voorsprong was van korte duur. Olympia kwam terug met een afstandsschot en vlak daarna twee  stippen waarvan er een mis ging (2-1). Hierna kwam Vakgericht terug met een inhaalslag. Wilmer en Annemarie scoorden allebei een afstandsschotje en Taco mocht een stipje nemen die hij mooi erin mikte. Na een enkel tegendoelpunt scoorden ook Wouter, Taco en Aswin nog een afstandsschot erin. Weer een enkel tegendoelpuntje en weer drie doelpunten voor Vakgericht ditmaal drie afstandschoten door Wilmer, Taco en Annemarie. In de laatste minuut van de eerste helft scoorde Olympia nog één keer. Maar met een ruststand van 5-10 mocht Vakgericht niet klagen.

Na de rust werd de voorsprong zelfs nog even uitgebouwd, Wilmer en Annemarie scoorde

n van een afstandje en Annemiek maakte een doorloopbal. Ze brachten de tussenstand op 5-13. Maar ook de tegenstanders scoorden weer twee keer. Aswin maakte nog een doorloopbal, Taco een afstandsschot, de tegenstanders alweer een stip, Annette nog een ringloos schot, en Aswin nog een afstandsschot. Ondertussen was de stand al 8-17, en werd er nog door de studenten geprobeerd de twintig doelpunten te halen. Eerst scoorde Olympia nog een keer, maar daarna maakte Wouter nog een kort kansje en Mariëlle een doorloopbal. Olympia maakte nog een afstandsschot van een moeillijk verre afstand, waardoor de stand op 10-19 kwam. In de laatste minuut wist Annemarie nog een enkel afstandsschot erin gooien waardoor de eindstand precies het dubbelle was van de ruststand (10-20). Eindelijk mag Vakgericht met trots zeggen dat het quotem van minimaal 15 doelpunten is gehaald.

Doelpuntenmakers: Aswin(4x), Taco (4x), Annemarie (4x), Wilmer (3x),  Wouter (2x),  Annemiek, Annette, Mariëlle